Over Schaatsspecialist De Bierkaai

Schaatsspecialist De Bierkaai in Edam sinds 1977

 

De Winkel

Schaatshuis ''De Bierkaai'' in Edam, is sinds jaar en dag een begrip in schaatsend Nederland en zelfs ver daarbuiten. De Bierkaai is al vele jaren nauw betrokken bij diverse schaatsers en schaatsteams.

Sinds 1977 bestaat de winkel in Edam en staat zij bekend om de uitgebreide service en persoonlijk advies. April 2016 is de winkel 5x zo groot worden en verhuisd naar het wondermooie pand aan het mooiste plein van de gemeente op Damplein 9.

De winkel is gelegen in het oude centrum van Edam. In de directe omgeving van enkele terassen, kaasmarkt en andere toeristische pittoreske plekjes.
Edam ligt zo'n twintig kilometer boven Amsterdam aan de N247.

U kunt uw auto dichtbij parkeren (denk wel even aan een parkeerschijf).
Hier vindt u het adres en route naar Schaatshuis De Bierkaai op Damplein 9.

 

Schaats-/Skeelerwerkplaats

De Bierkaai heeft haar eigen werkplaats. Natuurlijk voor het professioneel laten slijpen (maar ook ronden en benden) van schaatsen. Maar in onze werkplaats beschikken wij ook over apparatuur, materialen en vakkennis om uw schaatsen te tunen voor het wedstrijdschaatsen of toertochten.

Daarnaast kunnen wij ook alle denkbare onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Zoals bijvoorbeeld op maat maken thermoplastische schoenen, monteren onderstellen, klapsets etc. van schaatsen en skeelers, etc. etc.

 

Historie

Schaatshuis De Bierkaai bestaat al sinds 1977. Ooit waren wij gespecialiseerd in hardloopschoenen alsmede het verzolen daarvan. Door de jaren hebben meerdere formules in de winkel de revu gepasseerd. Van verfmengerij tot algemene sportkleding en ski's.

Maar snel heeft de schaatssport de overhand gekregen. Mede door de schaatstraining die door Jan Vink aan velen gegeven werd. Maar toch vooral door de passie die deze puur Nederlandse sport bij de familie Vink te weeg bracht en nog steeds brengt.

In 2009 zijn Danielle en Pim toegevoegd aan het team van Schaatshuis De Bierkaai en zijn zij inmiddels verhuisd naar het veel grotere Damplein 9 in Edam. Maar de oude vertrouwde kwaliteit de uitgebreide service en grote vakkennis zijn gebleven.

In 2017 bestaat Schaatshuis De Bierkaai 40 jaar, en nog altijd het vertrouwde adres voor schaatsend en skeelerend Nederland en vaak ook daarbuiten.

 

"Er kan er maar een De Bierkaai zijn". 

 

Bedrijfsgegevens Schaatsspecialist De Bierkaai

vestigingsadres: Damplein 9, 1135 BK Edam
kvk: 37091633
BTW-nummer: NL819262638B01 

Voor contact en/of vragen aangaande de algemene voorwaarden zie onze contactpagina